Neteja de façanes

Ratio: 5 / 5

Inicio activadoInicio activadoInicio activadoInicio activadoInicio activado
 

Barnapac es una empresa especialitzada en neteja de façanes de Barcelona. Els nostres serveis estan orientats a uns excel·lents resultats que garanteixen una feina de gran qualitat en tots els edificis en els que treballem.

No es tracta de una neteja convencional va molt més enllà i només es pot dur a terme per un equipo de professionals molt ben format.

La imatge es el que perdura

Una bona imatge es la qualitat que més perdura, tots recordem arribar a un edifici nou i quedar-nos amb les sensacions que ens produeix des de fora. Aconseguir una bona neteja de façanes ens permetrà canviar l’opinió dels nostres visitants o persones que passen a diari per la zona.

Podrem mostrar que el nostre edifici tot i tenir una edat brilla com el primer dia, disposa de uns elements arquitectònics que destaquen per sobre de la resta.

Sempre al seu servei

Barnaplac esta sempre al seu servei per proporcionar una neteja de façanes a mida. L’exterior d’un edifici es pot deteriorar amb el pas del temps, per motius meteorològics o a través d’actes vandàlics.

Una bona neteja evitarà que ens vegin com un edifici ple de impureses que no fan res més que disminuir el valor del propi immoble. A Barnaplac resolem qualsevol tipus d’incidència que s’hagi pogut generar a los poques hores de produir-se.

Ens adaptem als seus horaris, entenem que el seu negoci o activitat no pot parar perquè li estiguin netegen la façana, nosaltres podem treballar a l’hora que sigui més adient. Barnaplac es una empresa preparada per satisfer les necessitats de cadascun dels seus clients.

Elements naturals

Barnapac utilitza en la neteja de façanes substancies lliures de qualsevol element químic perjudicial. D’aquesta manera els inconvenients o les possibles al·lèrgies que es derivin del nostre servei son molt menors. Un segell que garanteix una forma de treballar especial, que a més ser eficaç cuida en medi ambient i es preocupa pels seus clients.

Equips especialitzats

La neteja de façanes suposa la realització d’uns treballs en alçada que no tothom pot realitzar. A BarnaPlac estem especialitzats en aquest tipus de servei, comptem amb un equip de professionals que han estat formats i disposen d’unes eines d’última generació per aconseguir eliminar tot tipus d’impureses.

Els fongs o els bacteris que es puguin generar de les agressions externes, desapareixen i en el seu lloc descobrim una façana neta i plena de vida. Doni un altre aire al seu immoble, contracti els serveis del millor equip de professionals de Barcelona.

 

atención al cliente barnaplacSi necessita una Neteja de façanes de qualitat a Barnapac li garantim.

 931 736 755

Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

Últimos artículos del Blog